Meistä

Kuvituskuv_Meistä_786x532_px

Urheilun huipulle ry tukee monipuolista urheilukulttuuria

Urheilun huipulle ry tukee suomalaisia urheilijoita, jotka pyrkivät maailman huipulle. Tehtävänämme on yhdistää tukea tarvitsevat urheilijat ja tuen antajat.

Tukeen käytettävät varat yhdistys saa jäsenmaksuistaan. Huipulle-jäsenet tukevat urheilijoita paitsi taloudellisesti, myös omalla osaamisellaan.

Tavoitteemme on vahvistaa monipuolista urheilukulttuuria. Haluamme mahdollistaa täysipainoisen huipulle pyrkimisen myös lajeissa, joissa ei ole todennäköistä saada urheilemisesta toimeentuloa. Vähäinenkin taloudellinen ja henkinen tuki voi olla ratkaiseva nuoren urheilijan uran jatkumisen ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta.

Haluamme, että huipulle tähtäävä harjoittelu ja valmentautuminen onnistuisi myös ilman some-julkisuutta ja oman elämänsä julkista esittelemistä. 

Haluamme rakentaa tulevaisuutta, jossa huipulle kipuaminen on mahdollista omistautumalla pelkästään urheilulle.

fasadi 1

Olemme tehokkaita ja talkoohenkisiä. Emme maksa organisaatiollemme tai jäsenillemme palkkioita emmekä kulukorvauksia.

Olemme riippumattomia muista urheilun järjestöistä ja toimijoista. 

 

Urheilun huipulle ry:n perustamiskokous pidettiin Urheilumuseossa Helsingissä 21.3.2022. Perustamiskirjan allekirjoitti 34 perustajajäsentä, jotka vaikuttavat yhteiskunnan eri alueilla. Jäsenkuntamme kasvaa ja laajenee jatkuvasti.

Blogi

Urheilun huipulle -blogin kirjoittajien joukkoon kuuluu yhdistyksen jäseniä sekä urheilijoita.

Urheilun huipulle ry

Täytä lomake ja lähetä kysymyksesi tai viestisi meille.

 

Huipulle_Logo

Powered by