Uusi yhteisö tukee nuoria urheilijoita uudella tavalla

Kirjoittajat

Urheilun huipulle blogi

Vaihtuvia aiheita, monipuolisista näkökulmista. Urheilun huipulle -blogin kirjoittajien joukkoon kuuluu yhdistyksen jäseniä sekä urheilijoita.

Uusi yhteisö tukee nuoria urheilijoita uudella tavalla

Blogin kirjoittaja, Pekka Seppänen, on 30 elokuuta, 2022

Tiedote 30.8.2022


Urheilun huipulle ry tukee maailman huippua tavoittelevia urheilijoita

Toimintansa juuri käynnistänyt Urheilun huipulle ry tukee maailman huippua tavoittelevia suomalaisia urheilijoita.

Urheilun huipulle on uusi malli urheilijoiden tukemiseen.

Urheilun huipulle on yhteisö, jossa yksityishenkilöt tukevat yhdessä isompaa joukkoa urheilijoita. Yhteiskunnan antaman taloudellisen tuen ja yritysten antaman taloudellisen tuen rinnalle on toisin sanoen rakentumassa kolmas yhteinen tapa tukea urheilijoita.

Aloitteen yhdistyksen perustamisesta tekivät Risto Nieminen ja Pekka Seppänen, ja perustajajäseninä on 34 suomalaista vaikuttajaa yhteiskunnan eri aloilta. Jäsenmäärää kasvatetaan nopeasti ja tuntuvasti.

Urheilun huipulle -jäsenet muodostavat yhteisön, joka haluaa auttaa tukemiaan urheilijoita myös omalla laaja-alaisella osaamisellaan ja kokemuksellaan.

 

Tuki menee perille

Hallituksen muodostavat Pekka Seppänen (puheenjohtaja), Kaisa Mäkäräinen (varapuheenjohtaja), Leena Gyllenbögel, Petri Kokko, Risto Nieminen, Hilkka Pöyhönen ja Juha Viertola.

Urheilun huipulle on tehokas ja talkoohenkinen.

 

”Emme maksa organisaatiollemme palkkioita emmekä kulukorvauksia, joten tuki menee mahdollisimman täysimääräisesti perille kunkin tuetun urheilijan omaan valmennusrahastoon”, sanoo Urheilun huipulle ry:n puheenjohtaja Pekka Seppänen.

 

Vähäinenkin taloudellinen tuki voi olla täysin ratkaiseva nuoren urheilijan uran jatkumisen ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta.

 

”Haluamme, että urheilijan pyrkimystä tavoitella maailman huippua tuetaan ja arvostetaan aina ja että täysipainoinen harjoitteleminen on mahdollista sellaisissakin lajeissa, joiden kaupallinen perusta ei takaa urheilijan toimeentuloa”, sanoo Risto Nieminen.

 

”Olen innostunut toiminnastamme, koska voin nyt antaa takaisin kaikkea sitä tukea, jota urheilijana olen saanut”, sanoo Urheilun huipulle ry:n varapuheenjohtaja Kaisa Mäkäräinen.

 

Urheilun huipulle ry:n vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä vapaavalintaisesti 1 000–5 000 euroa/jäsen. Koska jäseniä on paljon, pienimmälläkin jäsenmaksulla pääsee yhdessä muiden kanssa tukemaan isolla tavalla suurta joukkoa upeita urheilijoita.

Urheilun huipulle on riippumaton muista urheilun järjestöistä ja toimijoista.

Urheilun huipulle julkistaa ensimmäiset tukipäätöksensä joulu–tammikuussa 2022–2023.

https://www.urheilunhuipulle.fi

 

Lisätietoja:
Pekka Seppänen puh. 0500–100 111
Risto Nieminen puh. 0400–501 917

 

Tiedote 30.8.2022

Urheilun Huipulle ry

Täytä lomake ja lähetä kysymyksesi meille.

Huipulle_Logo

Powered by